Klarälvsloppet Roller Ski 2020

Resa till Klarälvsloppet Roller Ski 20 september – roligt och hållbart med TK!

Häng med till ett kul, lättkört rullskidslopp längs den fina Klarälvsbanan i Värmland!

Resan följer Team Kungälvs och styrelsens hållbarhetsönskemål: Vi åker kollektivt till och från Göteborgs central, tar tåget till Karlstad tillsammans så vi kan ladda och ha roligt på resan. På söndag morgon åker vi med loppets bussar till starten. I Karlstad bor vi på litet hotell på huvudgatan på gångavstånd till tågstation och målområdet och nära restaurang där vi äter uppladdningsmiddag på lördag kväll.

Banan är lättkörd utan backar o kurvor, det är fin service och goa bullar och det går att välja 90, 60 eller 21 km så det finns en sträcka för alla?. Den längsta sträckan startar på morgonen sedan släpps de kortare distanserna på efterhand under förmiddagen så vi går i mål ungefär samtidigt och kan heja på varandra vid målgången!

Resa och boende

Resa: Vi åker gemensamt med tåg på lördag eftermiddag 19/9 hemma igen på söndag kväll 20/9. Västtrafik från Eriksdal eller Ytterby. Tåg från Göteborg kl 13.14, framme i Karlstad 15.40. Hemresa söndag 20/9 med SJ från Karlstad med tåget 18.09, framme i Göteborg 20.40. Västtrafik till Eriksdal/Ytterby. Gemensam bokning görs när lågprisbiljetterna släpps i slutet av maj.

Boende: Solsta hotell (solstahotell.se), Drottninggatan 13. Hotellet ligger 250 meters promenad från tågstationen och 850 m promenad från målområdet i Museiparken där bussarna till start avgår. Vi har reserverat hela hotellet, 15 sängplatser, i 2, 3, eller 4-bäddsrum inkl frukost. Fördelning av rum när vi vet vilka som åker med, priset blir max 450 kr/person om vi fyller platserna i rummen. Vi får ha kvar ett av rummen till söndag eftermiddag för att förvara packning och duscha och byta om efter målgång.

Anmälan senast 31 maj

Loppet: Anmäl dig innan prishöjningen senast 31/5, välj distans 90, 60 eller 21 km och beställ busstransport till start. http://klaralvsloppet.se/anmalan/ Nummerlappar hämtas vid respektive start på söndagen.

Tåg och boende: Maila namn, mobilnummer, mailadress, vilken sträcka du ska åka, ev SJ-priokort-nummer och om du har speciellt önskemål på rumskamrat till Annica ( annica@phcab.se )senast 31/5. Kostanden för tågbiljetterna swishas i samband med bokning. Hotellet betalar vi var och en på plats i Karlstad. OBS! 15 platser finns reserverade på hotellet, så först till kvarn gäller!

Efteranmälan senast 31/8: Anmälan till Klarälvsloppet innan sista prishöjningen senast 31/8 http://klaralvsloppet.se/anmalan/ beställ busstransport till start när du anmäler dig. Rummen är avbokningsbara tom 31/8, så vi behåller eventuellt resterande platser på hotellet tills dess. Tåget egen bokning. Maila annica@phcab.se angående hotellrum.

Träning: Nu håller vi igång rullisträningen hela året. Ses i vårsolen J

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Länkar till inköpsställen

Älvängen Cykel

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb