Bli Medlem

Välkommen till att bli medlem i Team Kungälv, en förening där alla är välkomna oavsett nivå! Familjemedlemmar skall vara folkbokförda på samma adress. Att bli medlem i Team Kungälv IS för 2023 och framåt kostar

  • Vuxen: 300 kronor
  • Ungdom: 200 kronor
  • Familj: 600 kronor

 

För att bli medlem: Fyll i vårt medlemsformulär där du även direkt kan betala din medlemsavgift. Länk till medlemsformulär.

Medlemshantering

När du registrerar dig som medlem i Team Kungälv IS lagras dina uppgifter i vårt medlemsregister MyClub i enlighet med GDPR.  Sedan finns utöver dina uppgifter ett starkt önskemål att man registrerar en anhörigs telefonnummer om olyckan skulle vara framme när vi är ute på vägarna. Allt för säkerheten!

Det är viktigt att du skriver i rätt personuppgifter för att vi ska kunna få kontakt med dig, mycket av klubbens information skickas bla. ut via E-mail. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part. Däremot kan vi komma att publicera ditt namn och bild på hemsidan, till exempel om du deltar i tävlingar, motionslopp etc.

Team Kungälv IS uppfyller de krav som ställs på oss i enligt med GDPR. Du kan läsa om hur vi uppfyller kraven i vår integritetspolicy samt hur Riksidrottsförbundet arbetar i vår gemensamma uppförandekod När du registrerar dig som medlem samtycker du till att Team Kungälv IS behandlar personuppgifter om dig i enlighet med det ovanstående.

Länkar till inköpsställen

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb