Kontaktperson

Mia och Martin Edofsson

triathlon@teamkungalv.se

Facebooksida: Team Kungälv Triathlon

Team Kungälvs Triathlon-sektion är medlem i Svenska Triathlonförbundet. Vi är den minsta och bland de yngsta sektionerna i förbundet. Gruppen växer stadigt och många är med och aktivt bidrar till dess utveckling vid träning, tävling och socialt.

Vi är väldigt aktiva och tränar och tävlar flitigt och har troligen störst andel tävlingsaktiva i Sverige. Vår grupp består av allt från vinnare i Agegroup på Ironman till nybörjare som testar sin första triathlontävling. Alla är välkomna!
Simträningen sker enskilt samt två gånger i veckan höst och vår på Oasen där vi hyr 2 banor. Huvuddelen av cykelträningen sker tillsammans med cykelverksamheten i Team Kungälv. Löpträning är flera av oss som gör tillsammans med Kungälvslöparna KUL.
Under sommarhalvåret träffas vi regelbundet för gemensam triathlonträning under gemytliga former. Alla arrangerade träningar annonseras på vår Facebooksidan ”Team Kungälv Triathlon”.
Våra aktiva kommer att tävla i motionslopp såväl som SM/RM över de flesta distanser, från sprint till långdistans. Flera av oss kommer också att köra Ironmantävlingar.

Kom ihåg – Triathlon är tre gånger så kul!!!

Välkomna!

Länkar till inköpsställen

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb