Sponsorer och Samarbetspartners

Som företagssponsor till Team Kungälv är du med och stöttar en mycket aktiv klubb som vänder sig till alla, från otränad motionär till elit. Team Kungälv är aktiva inom landsväg- och MTB-cykling, triathlon, löpning samt längd- och rullskidåkning.

Som sponsor har du möjlighet att presentera din verksamhet till klubbens medlemmar på möten, via hemsida och i samband med klubbevenemang. Samtliga sponsorintäkter går tillbaka till medlemmarna.

Historiskt har Team Kungälv haft många lokala sponsorer, inte minst med aktiva medlemmar vars företag engagerat sig i klubben och stöttat klubben ekonomiskt. Våra nuvarande sponsorer Z of Sweden och Ängegärde bygg stöttar klubben sedan flera år, men vi riktar även ett varmt tack de sponsorer som tidigare spelat en ekonomiskt viktig roll i klubbens uppbyggnad och verksamhet.

I nuläget sker huvudparten av stöd till medlemmarna via företagssamarbeten. Våra nuvarande samarbetspartners är Aktivitus, Löplabbet, Probikefit, Udéns sport och Älvängens cykel.

Välkommen att höra av dig till klubbens sponsoransvarige om du eller ditt företag är intresserade av sponsring eller samarbete.

Sponsorer

 

Samarbetspartners

Länkar till inköpsställen

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb