Som företagssponsor till Team Kungälv är man med och stöttar en mycket aktiv klubb som vänder sig till alla, otränad motionär till elit. Team Kungälvs huvudgrenar är cykling, landsväg och MTB, samt triathlon. Klubben är också aktiva inom längdskidåkning men i mindre skala i dagsläget.

Samtliga sponsorintäkter går tillbaka till medlemmarna, främst i form av subventionerade profilkläder av hög kvalitet men också till utbildning i säkerhets- och träningslära. Detta innebär att man som sponsor syns i alla sammanhang där klubben har verksamhet, vilket innebär allt från träningar på hemmaplan, lokala tävlingar och kurser, till internationella tävlingar och mästerskap agegroup SM, EM, VM. Det innebär att klubbens medlemmar äger ett stort ansvar och följer vissa riktlinjer så fort klubbkläderna används. Som sponsor till Team Kungälv kan man känna sig trygg med att detta följs.

Som sponsor ges också möjlighet att presentera sin verksamhet till klubbens medlemmar på möten, via hemsida och i samband med klubbens årliga tävling – Kungälvsrundan.

Har du frågor kring sponsring av klubben vänligen kontakta

Mail:
Telefon:

Guldsponsorer

Silversponsorer

Silversponsorer

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb