Tre Berg är tillbaka 2018! http://www.treberg.se/

Tre Berg, detta fantastiskt välarrangerade cykellopp, är tillbaka i nygammal tappning vid ny tidpunkt två veckor efter midsommar och tre efter Vätternrundan! Varför inte använda den fina formen efter Vätternrundan och samla ihop en stor och vacker röd-svart gäng på startlinjen? Priset är ju mer än överkomligt vid en jämförelse, speciellt vid anmälan under december! Alla som kört loppet vet hur bra och trevligt detta loppet är! Vad säger ni?

Vi har nu en gruppkod som man kan ange när man anmäler sig, eller uppdatera sin anmälan i efterhand med. Med gruppkoden ska vi hamn i samma startgrupp. VI kan utöka med ytterligare gruppkoder om vi vet med oss att vi blir olika fartgrupper. Vår kod är 18023 tillsvidare.

Det finns också erbjudande om boende på Skara Sommarland till ett överkomligt pris. 800 kr för en 4-personers stuga. Maila till magnus.afklinteberg@gmail.com om ni är intresserade så kan jag göra en bokning.

Jag har bokat plats för 16 personer i stugor på Skara Sommarland tills vidare. Det går naturligtvis att boka på fler. Följande har anmält intresse:

 1. Håkan Dahllöf
 2. Jörgen Janebrink
 3. Pelle Fjälling
 4. Mattias Tellgren
 5. Tomas Ågren
 6. Ronnie Johansson
 7. Mats Cambert
 8. Klas Johannesson
 9. Anna-Lena Samuelsson
 10. Magnus af Klinteberg
 11. Christer Dalgren
 12. Lotta Munk
 13. Joakim Karlberg
 14. Aad van Eenennaam
 15. Anita Kemkers
 16. Dirk Kopplin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Länkar till inköpsställen

Älvängen Cykel

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb