Tidig julklapp – Inspirationsföreläsning med Klas Johansson tisdag 4/12!

Sittpositionens betydelse för prestation och fortsatt cykel glädje – Bikefit!

Fokus för kvällens två timmar kommer att vara betydelsen av hur vi sitter på cykeln, hur vi ställer in de delar som är möjliga att justera, och hur det påverkar vår möjlighet att få ut maximal effekt samtidigt som obehaget av många timmar i sadeln samt risk för skador minimeras.Teori kommer att varvas med praktik. Alla oavsett ambition eller förutsättningar har nytta av kvällens ämne genom ökad förståelse och lite nya verktyg för att utveckla positionen på sin cykel. Halvvägs bryter vi för lite kaffe och smörgås!

Kvällens ciceron, inspiratör och vägledare är Klas Johansson har lokal förankring men också ett fantastiskt CV som talar för sig själv, se nedan!

Var och När? Evergreen tisdagen 4 december kl.1830-2100!

Anmälan görs nedanför senast söndag 2 december!

Som aktiv hade Klas 12 år i landslaget, bl.a. SM-guld -93 och 3 VM. Han var personlig tränare och coach till Susanne Ljungskog under hennes vinstrika karriär, och som ledare i egenskap av Mästerskapscoach och mekaniker har han gjort 14 VM och tre OS. Sedan 2010 har han varit verksam på World Tour i olika lag, mekaniker för åkarna i norska landslaget och Svenska Olympiska satsningen mot RIO. Förutom detta är han personlig coach och jobbar med bike fit för många aktiva på hög nivå.

Frågor kontakta Mats Cambert på 0705-185529

Varmt välkomna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Länkar till inköpsställen

Älvängen Cykel

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb