Team Kungälv mot Mallorca 2.0!

Ursäkta att det dröjt, varit lite mycket det senaste och heller inte så enkelt att få till en prisvärt upplägg med gemensamt vettigt flyg men nu är vi där! Förhoppningen är att vi skall toppa förra årets succé, det blir inte lätt men försöka det skall vi!

Lägret är inte låst till cykling utan precis som förra året funkar triathlon precis lika bra. Alla faciliteter finns, och skulle ngn vilja åka rullskidor (helt osannolikt men ändå) så är det helt ok! Träning och rundor kommer vi själva att planera och det kommer finnas alternativ. Om det blir yogaövningar på mornarna innan frukost som förra året återstår att se!

Läs igenom följande dokumentet TK Mallis 2019 noga och är du sedan intresserad av att hänga, vem kan motstå, så skickar du in din anmälan till mig Mats Cambert på mats.cambert@hotmail.com SENAST SÖNDAG 14 OKTOBER och anmälan MÅSTE innehålla följande!

 1. Namn korrekt stavat enligt pass (Tilltalsnamn och samtliga efternamn)
 2. Delar rum med person XX. Om ni inte vet detta direkt så löser vi detta senare.
 3. Rum med gemensam säng (för ev. par) eller separata sängar
 4. Cykel
  • Tar med egen cykel som sportbagage (ca 80 EUR per sträcka, tot ca 160 EUR)
  • Tar med egen cykel som enda incheckad väska
  • Önskar hyra cykel
  • Ej bestämt mig ännu om jag tar med egen cykel eller ej.
 5. Email adress
 6. Mobilnummer
 7. Hemadress

Har ni frågor kontakta mig på 0705-185529 men jag besvarar inte frågor som redan finns besvarade i bifogad information så läs igenom noga!

Vi har begränsat antal platser men relativt många. Skulle det bli fler och det inte går att lösa så har de som var med premiäråret 2018 företräde, och därefter är det först till kvarn som gäller!

Efter att jag fått din anmälan kommer jag att lägga upp dig i en låst fb-grupp “Team Kungälv Mallorca 2019” där vi kommer hantera all gemensam kommunikation.

Riktigt varmt välkomna till Team Kungälv Mallis 2.0!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Länkar till inköpsställen

Älvängen Cykel

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb