Tävlingsrapport från SM-veckan

Just nu pågår SM veckan i Båstad och Torekov. I tisdags gick masters SM i partempo dit jag (Mirella )och Anna var anmälda.

Vi har inte cyklat ihop så mycket tidigare även om båda har tävlat och tränat flitigt men på olika håll. Vi har dock försökt att hitta några tillfällen under våren/ sommaren för att få någorlunda känsla för hur vi skulle kunna bli samspelta. Utan erfarenhet av parkörning och med våra hjärtan i olika discipliner insåg  vi dock snabbt att vi var ganska jämna även om vi har olika styrkor.

Vi hade båda kört Vätternrundan två dagar tidigare och det var inte helt självklart att benen skulle hinna återhämta sig så snabbt men det var ingen fara alls. Vi blev endast slagna av Norbergs CK där Cecilia Hansen har vunnit masters VM två år i rad.

Vi tycker båda två att det är fantastiskt roligt att Team Kungälv börjar synas lite mer på cykeltävlingar runt om i Sverige.

Nu laddar vi om för resterande del av säsongen

Hälsningar Mirella o Anna

Vill du följa resterande tävlingar under SM-veckan så kan du titta vidare här; https://bastadbikeweek.se/ eller https://solidsport.com/scf 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Länkar till inköpsställen

Älvängen Cykel

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb