Säsongsavslutning på Isaberg

Denna helgen planerar vi att ha en trevlig helg tillsammans som avslutning på säsongen. Isaberg har mycket att erbjuda. Mest känt under den snöfria perioden är deras fina Mountainbike-cykling. SM-banor och teknikträning blandat med lättcyklade slingor. Vägarna omkring passar utmärkt för landsvägscykling, sjön nedanför för simning och dessutom hinderbana, höghöjdsbana, segway mm.

Tiden kommer inte räcka till för att testa allt. Vi kommer återkomma med ett antal planerade gemensamma aktiviteter. Tillsammans blir det roligare.

Vi har tillgång till stugorna får fredag kl 15 till söndag kl 11 med helpension från middag på fredag kväll till lunch på söndag.

Kostnaden kommer bli ca 1.600-1.800 kr per person beroende på hur många vi blir. I det ingår också arenapass för teknikbanor och SM-banan i tre dagar och slutstädning av stugorna, men vi räknar med att vi tar med oss egna lakan och handdukar. Vi har bokat de tre läckra storstugorna ”Älgen” med plats för 12 personer per stuga, gott om utrymme, bastu mm. Exakt pris meddelas när anmälningarna har gjorts och vi vet hur många vi blir.
Vill man prova på MTB men inte har egen cykel, eller möjlighet att låna så finns det cyklar att hyra på plats, men vi rekommenderar att ni kontaktar dem i god tid innan eftersom det är fullbokat på anläggningen.

Vi har idag 36 platser, så först till kvarn… Anmäl er med formuläret i länken nedan, så får ni en bekräftelse från Magnus af K. Efter det betalar ni in anmälningsvgift 500,-/person som sk vara inbetald senast 26 juni. Anmälan är bindande. Efter det återkommer vi med exakt belopp för slutbetalning som görs senast 26 augusti

Anmälningsformulär: http://www.teamkungalv.se/anmalan-till-isaberg-2018/

Mer information finns på https://www.isaberg.com/sv/sommar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Länkar till inköpsställen

Älvängen Cykel

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb