Medlemsinformation inför påsken

Hej alla medlemmar i Team Kungälv!

Våren är i antågande vilket innebär att vi har en lång och härlig cykelsäsong framför oss och vi är många som längtar ut till våra landsvägar för lite cykling!

Något som vi inte trodde, eller ens kunde föreställa oss, när förra årets säsong startade var att pandemin fortfarande skulle härja och begränsa våra liv även detta år men tyvärr är detta som ni alla vet ett faktum. Team Kungälv har ju under året som gått haft en ganska restriktiv hållning till gemensamma träningar för att hjälpa till att hålla nere smittspridningen i samhället, vilket vi avser att fortsätta med. Men detta innebär inte att vi uppmanar er alla att sluta träna, tvärtom! Nu är det kanske viktigare än någonsin att satsa på sin fysiska hälsa och hålla i och hålla ut även när det gäller träningen. Trots allt så vill vi självklart hålla modet uppe och vi kommer att planera för en vår och försommar med gemensamma träningar, trots att vi just nu inte ser att det inledningsvis är möjligt att genomföra. Men så fort restriktionerna lättar så står vi redo att återuppta vår ordinarie verksamhet!

Och apropå gemensamma träningstillfällen så saknar vi fortfarande någon eller några som är beredda att ta ett större ansvar för planering och genomförande av landsvägssektionens aktiviteter. Vi vill därför passa på att vädja till de av er som känner att ni vill bidra att ta kontakt med styrelsen. Det är med engagerade medlemmar och ideella krafter som vi skapar den bästa klubben!

Vi vill också passa på att rikta ett tack till alla medlemmar som deltog och gjorde det möjligt att genomföra Team Kungälvs digitala årsmöte i februari och vi vill även passa på att hälsa våra nya styrelsemedlemmar Annica Harrysson och Mattias Tellgren välkomna!

Med förhoppning om en riktigt härlig cykelsäsong!
Hälsningar styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Länkar till inköpsställen

Älvängen Cykel

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb