Cykelledarutbildning med Mattias Reck 3 mars!

Känner du dig manad att utvecklas som cyklist och samtidigt hjälpa dina klubbkompisar som ledare för roliga och utvecklande cykelträningar för alla nivåer – tveka då inte utan anmäl dig till denna ledarutbildning!

Team Kungälv behöver fler ledare för våra träningar utomhus året runt. Det gäller alla s.k. fartgrupper och ambitionsnivåer, landsväg, såväl som Tri och i viss mån också MTB. Alla kan lära sig något att ta med som ledare för kommande träningar

Därför har vi engagerat ett bekant ansikte för att hjälpa oss bli mer bekväma i ledarrollen, en av Trek Segafredos tränare, Mattias Reck.

Utbildningen är en halvdag i form av föreläsning med en hel del tvåvägs diskussion eller workshop i storgrupp. Inga förkunskaper krävs, bara ett brinnande intresse för cykelträning och motion.

Detta är självklart kostnadsfritt och fika ingår. Samtidigt finns det en förväntan att deltagarna använder sina nya kunskaper i klubbens tjänst i någon omfattning från 2018 och framåt. Det är inte tänkt som enkom personlig utveckling denna gången.

Vi träffas den 3 mars kl. 10.00 på Kottens konferensrum i Fontin och vi håller på till 1400! Anmälan sker till mats.cambert@hotmail.com senast 18 februari och det är begränsat antalplatser. Har ni frågor ring mig på 0705-185529.

Väl mött, Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Länkar till inköpsställen

Älvängen Cykel

 Copyright © 2023 Team Kungälv.  Leverans av MyClub & WeWebb