Våra sponsorer

Som företagssponsor till Team Kungälv är man med och stöttar en mycket aktiv klubb som vänder sig till alla, otränad motionär till elit. Team Kungälvs huvudgrenar är cykling, landsväg och MTB, samt triathlon. Klubben är också aktiva inom längdskidåkning samt terränglöpning men i mindre skala i dagsläget.
Samtliga sponsorintäkter går tillbaka till medlemmarna, främst i form av subventionerade profilkläder av hög kvalitet men också till utbildning i säkerhets- och träningslära. Detta innebär att man som sponsor syns i alla sammanhang där klubben har verksamhet, vilket innebär allt från träningar på hemmaplan, lokala tävlingar och kurser, till långväga tävlingar i Italien och Tyskland. I vissa fall också under SM och EM (gäller framförallt triathlon). Det innebär att klubbens medlemmar äger ett stort ansvar och följer vissa riktlinjer så fort klubbkläderna används. Som sponsor till Team Kungälv kan man känna sig trygg med att detta följs.
Som sponsor ges också möjlighet att presentera sin verksamhet till klubbens medlemmar på möten, via hemsida och i samband med klubbens årliga tävling – Kungälvsrundan. Som sponsor är man självklart fri att deltaga i klubbens aktiviteter, både med och utan cykel!

Har du frågor kring sponsring av klubben vänligen kontakta

Mats Cambert

Mail: mats.cambert@hotmail.com
Telefon: 0705-185529

Guldsponsorer

Silver

Brons

Samarbetspartners

X
X