Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/f/f/teamkungalv.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5047 Bli medlem | Team Kungälv

Välkommen till att bli medlem i Team Kungälv, en förening där alla är välkomna oavsett nivå!

Att bli medlem i Team Kungälv IS för 2021 och framåt kostar

Vuxen: 300 kronor
Ungdom: 200 kronor
Familj: 600 kronor

Familjemedlemmar skall vara folkbokförda på samma adress.

För att bli medlem:

  • Klicka här för att fylla i vårt formulär på IdrottOnline
  • Betala in medlemsavgiften direkt på bg 714-6467
  • Ingen betalningsavi skickas ut

Medlemshantering

När du registrerar dig som medlem i Team Kungälv IS lagras dina uppgifter i vårt medlemsregister IdrottOnline i enlighet med GDPR.  Sedan finns utöver dina uppgifter ett starkt önskemål att man registrerar en anhörigs telefonnummer om olyckan skulle vara framme när vi är ute på vägarna.

Allt för säkerheten!

Det är viktigt att du skriver i rätt personuppgifter för att vi ska kunna få kontakt med dig, mycket av klubbens information skickas bla. ut via E-mail. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part. Däremot kan vi komma att publicera ditt namn och bild på hemsidan, till exempel om du deltar i tävlingar, motionslopp etc.

Team Kungälv IS uppfyller de krav som ställs på oss i enligt med GDPR.

Du kan läsa om hur vi uppfyller kraven i vår integritetspolicy samt hur Riksidrottsförbundet arbetar i vår gemansamma uppförandekod.

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att Team Kungälv IS behandlar personuppgifter om dig i enlighet med det ovanstående.

X
X